kies je rol en doe mee

Of je nu regisseur, acteur of publiek bent, iedereen heeft een rol in de toekomst van Venray. Iedereen die zich betrokken voelt kan een rol kiezen die hem of haar past.

Voor wie?

Iedereen die hier woont, werkt, recreëert of lid is van een vereniging kan meedoen. Door de denkkracht van alle betrokkenen bij elkaar te brengen, schrijven we gezamenlijk een script voor de toekomst.

Veel reacties

En voor dat script kregen we veel input! In de eerste weken van 2019 liet de Venraynaar zich horen. Op scholen, bij bijeenkomsten, op de markt, in de moskee en het verzorgingshuis. Overal haalden we ideeën op voor de toekomst van Venray.

Vier toekomstscenario’s

Achter de schermen werken we nu hard aan het schrijven van vier toekomstscenario’s. In de week van de toekomst komen we letterlijk met deze scenario’s naar jullie toe. En aan jullie is dan de keuze: welk scenario past het beste bij Venray? En waarom?

Natuurlijk kun je je keuze ook digitaal of via de post doorgeven.

Wil je als eerste de vier toekomstscenario’s zien? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar info@watwordtjouwrol.nl.

De Toekomst van Venray
Popcorn Wat wordt jouw rol